onsdag den 7. januar 2015

Frokost à la Bitz

I bogen 'Verdens bedste kur, vol. 2.0' af Christian Bitz og Arne Astrup er der et par opskrifter jeg laver om og om igen. Dette er den ene af dem. Jeg har lavet en bitte smule om på den. Sørg for at få fat i en torskerogn der indeholder så meget torskerogn som mulig, da de tit er fyldt op med alt mulig andet. Jeg plejer at købe Luxus Rogn fra Nexø som indeholder 80% rogn.

















Opskriften er til 1 pers. 
  • 1 skive ristet rugbrød
  • 2 skiver torskerogn, stegt i olivenolie
  • 1 squeeze citron
  • 2 spsk. skyr naturel
  • 1 tsk. sennep
  • salt, peber
  • purløg 
Læg den stegte torskerogn ovenpå det stegte rugbrød. Presse lidt citron over. Skyr, sennep, salt og peber røres sammen og lægges på torskerognen. Pynt med lidt fint klippet purløg. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar