Til familien på 5, brugte jeg:
700 g kyllingebryst
50 g mandler
1/2 tsk. karry
1 spsk. rugmel
salt og peber
2 æg
(1 par dråber sødemiddel)
Olivenolie til at stege i
Kyllingbrystene skæres i tynde fileter, et stort bryst kan nemt deles i 3 fileter.
Mandler, karry, rugmel, salt og peber hakkes fint sammen i en blender indtil konsistensen bliver som lidt grov rasp. Æggene piskes sammen i en dyb tallerken. Ifølge den oprindelige opskrift (taget fra 'Spis maven flad') skal der være 2 spsk. Sukrin strø sukker i raspen, men da jeg ikke havde det, kom jeg i stedet for et par dråber sødemiddel i æggene. Jeg ved ikke om det gør noget forskel for det endelige resultat...
De tynde fileter vendes først i æg og derefter i 'mandelrasp' og steges i lidt olivenolie på en middelvarm stegepande.
Jeg serverede denne sprøde salat til.

Ingen kommentarer:
Send en kommentar