Det smagte virkelig godt, og det endte med, børnene hellere ville have den sunde lasagne!
Opskriften rækker til ca. 6 pers
Dette var, hvad jeg brugte:
- 500 g hakket oksekød
- 6 fuldkornslasagneplader (jeg har reduceret mængden pasta for at undgå de hurtige kolhydrater)
- 2 dåser hakkede tomater
- 2 spsk tomatpuré
- 1 fed presset hvidløg
- 2 gule løg, finthakkede
- 2 gulerødder, revne
- 600 g frossen hel spinat
- 500 g hytteost
- lidt revet ost (til pynt)
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk timian
- Salt, peber og evt. lidt muskatnød
Løg og hvidløg svitses i olien indtil det bliver gennemsigtig og derefter tilsættes kødet som skal stege indtil det får farve. Gulerødder, hakkede tomater, tomatpuré og spinaten tilsættes og det hele får lov at stå og simre i ca. 10 min. Smagsæt med salt, peber, timian og evt. muskatnød.
Hæld lidt kødsovs i bunden af fadet og dæk med et lag hyggeost og et lag lasagneplader. Byg videre på denne måde en gang mere eller to. Slut af med kødsovs og strø lidt reven ost på toppen.
Lasagnen bages i 200 grader i ca. 35 minutter
Ingen kommentarer:
Send en kommentar