- En god håndfuld fint strimlet hvidkål (kan nemt strimles med en ostehøvl)
- 1 halv, lille groft hakket blomkål
- En håndfuld frosne, grønne bønner
- En håndfuld groft hakkede hasselnødder
- Sorte oliven
- 1 spsk Olivenolie
- 1 fed hvidløg
- Groft salt
- 3 spsk olivenolie
- 2 spsk Akasie honning
- 1 spsk sennep
- salt
- peber
Jeg svitsede presset hvidløg og de frosne, grønne bønner i olivenolien og dryssede lidt salt over. Bønnerne blandede jeg sammen med hvidkålen, blomkålen, hakkede hasselnødder og sorte oliven som jeg havde delt på midten. Ingredienserne til dressingen rystede jeg sammen og hældte over grøntsagerne. Salaten blev serveret til en grillet kylling og børnene fik også en omgang pommes frittes til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar